geluid

voor ieder evenement
 

Geluid volgens Wikipedia:

Geluid is een kleine verandering in de luchtdruk, die zich door de lucht voortplant. Geluid kan ook in een ander medium optreden, bijvoorbeeld door drukwisselingen in water. Geluid kan door mensen of dieren met een gehoororgaan worden waargenomen wanneer het trommelvlies van het oor in trilling wordt gebracht en het gehoororgaan deze trillingen verwerkt tot signalen die met de hersenen worden ge├»nterpreteerd. Een geluidsbron veroorzaakt veranderingen in luchtdruk die zich als een geluidsgolf door lucht voortbewegen. Wanneer zo’n geluidsgolf het trommelvlies bereikt wordt deze aan het trillen gebracht in overeenstemming met de frequentie van de geluidsgolf.

En dat is wat wij doen! Het regelen van deze geluidsgolven. Binnen, buiten, kleine ruimte’s, grote ruimte’s of zelfs een stadion vol. We hebben een ruime ervaring!

Geluid voor evenementen

Wij zijn specialisten in het beheersen van de frequenties van de geluidsgolven en het daarbij behorende volume. Niet omdat het ons vak is, maar omdat we het leuk vinden!

Wij verzorgen graag uw geluid of het evenement binnen of buiten is. Wij zijn ook niet kieskeurig als het gaat om de grootte van uw evenement. Een feest thuis, een bruiloft, een kerkdienst, een sporthal, een feesttent, een stadion of een evenement waar tienduizenden mensen bijeenkomen.

Wij zorgen voor aanvoer en afvoer, opbouw en afbouw, installatie en natuurlijk de bediening. Kortom u heeft geen zorgen met Knikker licht en geluid.

Freelance geluidstechnicus

Een geluidtechnicus huren behoort bij ons ook tot de mogelijkheden. Ook op het allerlaatste moment kunnen wij vaak nog iets regelen. Een geluidstechnicus van Knikker licht en geluid kan met vele mengtafels werken. Mocht er een tafel zijn die onbekend is, dan kunnen we vaak vanuit onze ervaring toch zonder problemen draaien.

Waar wij komen? Hier volgt een willekeurige selectie:

  • Concerten
  • Bruiloften
  • Evenementen
  • Beurzen
  • Kerken
  • Feesttenten

Advies & vaste installaties

Voor vaste installaties kunt u bij ons terecht. Wij geven u graag advies over de juiste installatie. Vanuit onze ervaring in vele gebouwen, kerken, zalen en hallen zijn we in staat uw situatie goed in te schatten en zo tot een situatie specifiek advies te komen.

Wij leveren zeer regelmatig geluidsinstallaties, mengpanelen, speakers en randapparatuur.

Daarnaast trainen wij graag uw geluidtechnicus zodat de apparatuur ten volle wordt benut.